OKULUMUZU AÇIYORUZ

2 Mart 2021

– Okulumuzu açıyoruz –

Genel  Açıklamalar:

1. Pazartesi günü tüm İdare+Öğretmenler ve Destek Hizmetleri ( Okul Hizmetlileri, Okul Güvenlikçisi)  okulda tam kadro görevinin başında olacaktır.
  2. İlkokulların Giriş Çıkış saatleri Yüzyüze eğitime ara verdiğimiz zamanla aynıdır .
  3. İlkokullarda tatil öncesi uygulanan seyreltilmiş eğitime devam edilecektir. Sınıfın ilk yarısı Pazartesi, Salı, diğer yarısı ise Perşembe, Cuma günleri gelecektir.
  4. Çarşamba günü okulda genel temizlik ve dezenfeksiyon işlemi yapılacaktır.
  5. Ana Sınıflarının Giriş – Çıkış Saatleri aynıdır, değişmemiştir.

(Sabahçılar : 09.20 – 11.20, Öğlenciler :12.20-15.20)

1.  Ana Sınıflarında Çarşamba günleri ise genel temizlik ve dezenfeksiyon işlemi yapılacaktır.
  2. Pazartesi gününden itibaren okulumuz öğretmenleri aşılanacaktır.
  3. Okulun WEB Sayfasından anlık duyuru ve haberler yayınlanmaya devam edilecektir.
  4. Bayrak Töreni Bahçe de Sosyal Mesafe, Maske ve Hijyen kurallarına dikkat edilerek yapılacaktır.
  5. Özel Eğitim 5 gün yüzyüze  eğitim şeklinde olacaktır.
  6. Sınıflarımızda Yabancı Dil/İngilizce dersi dönüşümlü olarak  yapılmaya devam edecektir.
  7. İlave açıklama ve duyurular olursa bu hususlar Sınıf Öğretmenleri tarafından WhatsApp'tan Veli Gurupları aracılığı ile duyurulacaktır.

08.03.2021 194

03-09-202008-03-2021