ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN ANNELERE SÜRPRİZ

ŞEHİT ER FEVZİ GÜNGÜR  İLKOKULU ANASINIFI ÖĞRENCİLERİNDEN  SÜRPRİZ ANNELER GÜNÜ ETKİNLİĞİ Bilindiği üzere Mayıs Ayı'nın ikinci pazarı anneler günüdür. Bunu fırsat bilen Şehit Er Fevzi Güngür ilkokulu Anasınıfı Öğretmenleri günün kahramanı olan değerli annelere sürpriz yaparak program düzenledi. Şehit Er Fevzi Güngür ilkokulu anasınıfı öğretmenleri Hatice KOCA, Aysun VAROL'un  Anneler Günü münasebetiyle 10 Mayıs Cuma günü Şehit Er Fevzi Güngür ilkokulu 2/A sınıfında  düzenlediği programa çok sayıda veli katıldı. Programa İstiklal Marşı ile başlandı.Çocuğun toplumsal yaşama ayak uydurması için ilk bilgileri Davranış biçimini Öğreten komple bir okuldur anne. Yapılan programda hazırlanan videolar, Anneler Günü röpörtajı, şarkılar ve dans gösterileriyle Annelere duygusal anlar yaşatıldı. Program sonunda anasınıfı öğrencilerinin daha önceden el emeği ile hazırladıkları hediyeleri öğrenciler söyledikleri şarkıları ile birlikte annelerine verdiler ve annelerine unutulmaz anlar Yaşattılar Paha biçilemeyen tek bir şey anne sevgisidir. Kıymetli Annelerimizin günü kutlu olsun.

10.06.2019 298